Συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ - iefimerida.gr

Συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ

Συνάντηση Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας προκειμένου να μιλήσουν για τα εργασιακά, στα κεντρικά γραφεία της παράταξης στην Ιπποκράτους.

Ο Γ. Παναγόπουλος δήλωσε «Είναι απαράδεκτο να γίνει οποιαδήποτε άλλη ανατροπή που αφορά στις τριετίες, τις αποζημιώσεις και το χρόνο εργασίας», ενώ ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος «βρίσκεται κοντά στις αντιλήψεις που εκφράσαμε» και πως «η στάση του κόμματός του θα είναι συνάρτηση της συνολικής συζήτησης και του επιπέδου διαπραγμάτευσης που θα αποφασιστεί σήμερα με τους πολιτικούς αρχηγούς».

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, έθεσε στον κ. Βενιζέλο «όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους ενόψει αυτών των διαπραγματεύσεων» και «υπενθυμίσαμε ότι δεν είναι μόνο τα εργασιακά, είναι ένα δυσβάστακτο πακέτο πολλών δισεκατομμυρίων που αφορούν στον προϋπολογισμό του 2013 και θα επιβαρύνουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους» ενώ ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι «Περιμένουμε και σε κάθε περίπτωση προετοιμάζουμε τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ