Τριτοζώδια τα σεληνιασμένα - iefimerida.gr

Τριτοζώδια τα σεληνιασμένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύνοδος της Σελήνης και του Ποσειδώνα κάνει αυτή την Τρίτη πιο συναισθηματική και ανεβάζει τη διάθεση.

Kριός

Έχει πάρει η διάθεση σου τα πάνω της κι εσύ ανεβαίνεις τη μαγική φασολιά τον ψευδαισθήσεων σου. Με Σελήνη και Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σου, μπορεί οι αποκαλύψεις να είναι κάπως δυσάρεστες, αλλά έχεις αποφασίσει να μην αφήσεις το μεγάλο τίποτα να σε καταπιεί.

Ταύρος

Το σύμπαν σού δίνει την ευκαιρία στο πιάτο. Και τώρα; Θα της φας; Θα τη βάλεις πάνω στο μπουφέ και θα την κοιτάς; Θα κάνεις κάτι μεγαλύτερο από εσένα; Ή θα το πας πάλι όλο με τον αυτόματο πιλότο; Κάνε ό,τι σε φωτίσει το σοφό σύμπαν. Όμως αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι να δώσεις τροφή στην έμπνευση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Δίδυμος

Φοβάσαι να δεις τι κρύβει η επόμενη στροφή, δηλαδή τι γίνεται παραπέρα. Από την άλλη μεριά, δεν έχεις ησυχία γιατί έχεις και μια τεράστια περιέργεια να ξετυλίξεις το κουβάρι. Τάισε, λοιπόν, την περιέργειά σου και μη μένεις στα άβολα και στα ίδια από φόβο μήπως εκεί που θα πας δεν σου χαϊδέψουν τα αυτιά με τα ψέματα που έχεις συνηθίσει να ακούς.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε ανεβάζει και νιώθεις ότι όλα τα γλυκά πρωινά σου ανήκουν, κι αν όχι όλα, σίγουρα το σημερινό. Επωφελήσου από την καλή σου διάθεση και κάνε τα πράγματα να συμβούν. Τόσο καιρό γκρίνιαζες ότι σου έλειπε η ώθηση. Τώρα λοιπόν που το ένιωσες το σπρωξιματάκι σου στην πλάτη, τι κάνεις γι’ αυτό;

Λέων

Τα πράγματα συμβαίνουν ακόμα κι όταν δεν τα κοιτάς. Ο Βούδας έλεγε «μην περιμένεις τίποτα, για να γίνουν όλα». Πράγματι, τώρα που απελπίστηκες και είπες «ας γίνει ότι θέλει», η κατάσταση έχει κάπως ξεμπλοκάρει. Οι μεγάλες προσδοκίες δεν φτούρησαν. Πάρ’ το με τη μέρα, έτσι βγαίνει καλύτερα.

Παρθένος

Σου έχουν πέσει πολλά και σου έχουν πέσει μαζεμένα. Καιρό τώρα αποφεύγεις να κάνεις τη βρόμικη δουλειά. Σήμερα όμως, και με μότο «Κάν’ το φυσικά και μη σιχαίνεσαι», είσαι έτοιμος να πας τα πράγματα ακόμα και στο τέλος τους. Τόσο καιρό σε τρόμαζε, σχεδόν σου δημιουργούσε πανικό η αλλαγή. Όμως αποφάσισες να μείνεις χαλαρός στο κύμα και όπου σε βγάλει. Τελικά έχει πλάκα, λες, αυτή η εναλλαγή.

Ζυγός

Σελήνη και Ποσειδώνας στον έκτο οίκο σου: είναι σαν να παίρνεις όλο το κουτί τα Lexotanil, χωρίς όμως να χρειάζεται να σε πάνε για πλύση στομάχου. Όλα είναι ήρεμαααα και τίποτα δεν είναι σε θέση να σε ταρακουνήσει πραγματικά.

Σκορπιός

Έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι εκεί αριστερά, αυτό το φτερούγισμα, δεν είναι παρά η καρδιά σου που χτυπά. Νιώθεις τόση μεγάλη συγκίνηση που μετά από τόσο καιρό την (ξανά) άκουσες, που αποφασίζεις να την αφήσεις να σε πάει όπου εκείνη θέλει.

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας κάνουν σήμερα σύνοδο και αυτό εσένα σε καλμάρει σε τέτοιο βαθμό που αρχίζεις τον διαλογισμό και έρχεσαι πιο κοντά με κομμάτια του εαυτού σου που τα είχες απομακρύνει για καιρό. Έτσι, οι βασικές ανάγκες σου έρχονται πολύ κοντά. Ποτέ δεν είναι αργά λοιπόν να βγάλεις το αγκάθι από την πληγή. Ποτέ δεν είναι αργά να παραδεχτείς τι θέλεις (και τι δεν θέλεις).

Αιγόκερως

Η σύνοδος Σελήνης - Ποσειδώνα σε ευνοεί. Σε ευνοεί σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να λύσεις όλα εκείνα που έμοιαζαν με γρίφο ή σπαζοκεφαλιά. Έχεις πάλι το επικοινωνιακό χάρισμα∙ επωφελήσου, γιατί κάποια πράγματα ζητούν απεγνωσμένα απαντήσεις. Φρόντισε να είναι σαφείς οι ερωτήσεις σου.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου σε νοιάζουν όσο τίποτα άλλο, ίσως επειδή είχες μεγάλες διαρροές και νιώθεις μεγαλύτερη την έλλειψή τους. Όσο όμως τα σκέφτεσαι τόσο περισσότερο σού λείπουν, άλλωστε η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 2ο οίκο σου κάνει τα πράγματα να αναπνέουν ελεύθερα. Τουτέστιν, σταμάτα να δημιουργείς στον εαυτό σου κρίσεις πανικού και μην μπερδεύεις αυτές τις κρίσεις με τις ασκήσεις θάρρους. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ιχθύες

Στο ζώδιό σου η σύνοδος Σελήνης και Ποσειδώνα, που σημαίνει βγες έξω και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, σίγουρα όμως οι νύχτες σου θα ναι καλύτερες από τις μέρες μας. Σίγουρα απόψε έχεις ένα μεγάλο προβάδισμα και είναι κρίμα (κι άδικο) να το αφήσεις να πάει χαμένο. Υ.Γ. Μπορεί να σε φοβίζει ο έρωτας, όμως είναι ένα εξαίσιο κακό που, μεταξύ μας, εύχεσαι να σου συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ