Γέλιο και οίκτο προκαλεί ο αγώνας του Ρονάλντο να χάσει κιλά μέσω ριάλιτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Γέλιο και οίκτο προκαλεί ο αγώνας του Ρονάλντο να χάσει κιλά μέσω ριάλιτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα στα βραζιλιάνικα μίντια γίνεται κάθε επεισόδιο του Medida Certa (Σωστές Αναλογίες), του ριάλιτι αδυνατίσματος στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ρονάλντο. Ο οποίος και συνεχίζει να προσπαθεί μάταια να πέσει κάτω από τα 118,4 κιλά που είχε φτάσει.

Το πάλαι ποτέ Φαινόμενο των γηπέδων είχε βάλει πάνω του αρκετά περιττά κιλά ήδη από τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Μια τάση που συνεχίστηκε μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Το αποτέλεσμα ήταν η ζυγαριά να δείξει 118,4 κιλά και ο Ρονάλντο να αποφασίσει να κάνει κάτι για αυτό προκείμενου να είναι έτοιμος εν όψει του φιλανθρωπικού αγώνα που διοργανώνει κάθε χρόνο μαζί με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδία για την δημιουργία ενός ριάλιτι που να καταγράφει την προσπάθειά του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο δημόσιος εξευτελισμός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις βάρος.

Ειδικά όταν ο «εξευτελισμός» περιλαμβάνει πλατσούρισμα στην πισίνα, όπως συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ