Συναντήσεις Ράιχενμπαχ με τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Υγείας και Τουρισμού - iefimerida.gr

Συναντήσεις Ράιχενμπαχ με τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Υγείας και Τουρισμού

Συναντήσεις Ράιχενμπαχ  με τους Υπουργούς Ανάπτυξης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα βρίσκεται ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, όπου πρόκειται να συναντηθεί σήμερα, με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Υγείας και Τουρισμού. Αυτήν την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Στα πλαίσια των συναντήσεων θα συζητηθούν θέματα σχετικά με το ΕΣΠΑ, τα συγχρηματοδοτούμενα έργα, την απελευθέρωση επαγγελμάτων και υπηρεσιών, την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, τη μείωση των τιμών φαρμάκων, τις αλλαγές στη διοίκηση των νοσοκομείων, ζητήματα χρηματοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και ευρύτερα θέματα σχετικά με τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων.

Μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα, ο κ. Ράιχενμπαχ είχε δηλώσει από τις Βρυξέλλες πως οι τομείς στους οποίους η ελληνική οικονομία παρουσιάζει συγκριτικά πλεονεκτήματα είναι ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, το marketing τροφίμων, η γεωργία, ο ιατρικός τουρισμός και η ανάπτυξη ναυτιλιακών κόμβων, ενώ υπολογίζει ότι η παρουσία της Ομάδας Δράσης στην Ελλάδα θα συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ