Σε στρατόπεδα στάλθηκαν τα δύο μέλη των Pussy Riot που καταδικάστηκαν - iefimerida.gr

Σε στρατόπεδα στάλθηκαν τα δύο μέλη των Pussy Riot που καταδικάστηκαν

Σε στρατόπεδα στάλθηκαν τα δύο μέλη των Pussy Riot που καταδικάστηκαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στρατόπεδα έξω από την Ρωσική πρωτεύουσα στάλθηκαν απροειδοποίητα τα δύο μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot, που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο χρόνων για την πανκ προσευχή που τραγούδησαν κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν στον καθεδρικό ναό της Μόσχας.

Τα στρατόπεδα βρίσκονται στις περιοχές Περμ και Μορντόβια, μακριά από τη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο συνήγορός τους, ενώ οι συγγενείς τους δεν είχαν ενημερωθεί για την μεταφορά τους αυτή.

«Συγγενείς ήλθαν για να τούς φέρουν προμήθειες και έμαθαν ότι η Ναντέζντα Τολοκονικόβα εστάλη στην περιοχή της Μορντόβια και ότι η Μαρία Αλεχίνα εστάλη στην περιοχή του Περμ στα Ουράλια», δήλωσε η Βιολέτα Βόλκοβα, διευκρινίζοντας ότι η αναχώρησή τους έγινε το Σάββατο και ότι βρίσκονται ακόμη στον δρόμο προς τα στρατόπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ