Αλαλούμ με τις ΔΟΥ που κλείνουν - Ταλαιπωρία Δευτέρα και Τρίτη για τους πολίτες - iefimerida.gr

Αλαλούμ με τις ΔΟΥ που κλείνουν - Ταλαιπωρία Δευτέρα και Τρίτη για τους πολίτες

Λουκέτο σήμερα και την Τρίτη στις Εφορίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που έχουν συναλλαγές με τις ΔΟΥ για ακόμα μία φορά, αφού οι Εφορίες θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Δευτέρα, αλλά και αύριο Τρίτη, λόγω της κατάργησης 127 ΔΟΥ.

Κατά συνέπεια όσοι φορολογούμενοι έπρεπε να πληρώσουν οφειλές που λήγουν σήμερα ή αύριο δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και οι πληρωμές τους θα πάρουν παράταση κατά μία εργάσιμη μέρα, δηλαδή για την Τετάρτη.

Διευκρινίσεις για την αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων Δ.Ο.Υ έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. «Οι Δ.Ο.Υ. στις οποίες μεταφέρεται η καθ' ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητα των Δ.Ο.Υ., που αναστέλλεται η λειτουργία, δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό τη Δευτέρα, 22.10.2012 και την Τρίτη, 23.10.2012. Οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν τις παραπάνω ημέρες παρατείνονται κατά μία εργάσιμη μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ