Καλά στην υγεία του και... πολύ διαυγής ο Φιντέλ Κάστρο - iefimerida.gr

Καλά στην υγεία του και... πολύ διαυγής ο Φιντέλ Κάστρο

Καλά στην υγεία του και... πολύ διαυγής ο Φιντέλ Κάστρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση της υγείας του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ Κάστρο ο πρώην αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ελίας Χαούα λέγοντας πως συναντήθηκε μαζί του και ότι είναι «πολύ καλά στην υγεία του».

Ο 86χρονος Κάστρο «είναι πολύ καλά και πολύ διαυγής», είπε ο Χάουα μιλώντας σε δημοσιογράφους σε ξενοδοχείο της Αβάνας, προσθέτοντας πως συζήτησε μαζί του επί πέντε ώρες, κυρίως για αγροτικά θέματα.

Ο βενεζουελάνος πολιτικός έδειξε επίσης φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον Κάστρο, στις οποίες ο 86χρονος επαναστάτης εμφανίζεται ευδιάθετος φορώντας ένα ψάθινο καπέλο.

Tην είδηση επιβεβαιώνει και διευθυντικό στέλεχος του ξενοδοχείου Nacional στην Αβάνα όπου έγινε η συνάντηση των δύο ανδρών.

Εδώ και αρκετούς μήνες, επίμονες φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι η υγεία του Κάστρο έχει επιδεινωθεί και μάλιστα ορισμένοι έγραψαν ότι έχει ήδη πεθάνει.

Πολλοί μπλόγκερ εξέφρασαν την έκπληξή τους επειδή ο Κάστρο δεν απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ούγκο Τσάβες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Βενεζουέλας, στις 7 Οκτωβρίου. Για τελευταία φορά ο Κάστρο εμφανίστηκε δημοσίως στις 5 Απριλίου.

Καλά στην υγεία του και... πολύ διαυγής ο Φιντέλ Κάστρο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ