Δολοφόνος Ελληνίδας προσπάθησε να «μπλοκάρει» την προβολή σήριαλ στην Αυστραλία - iefimerida.gr

Δολοφόνος Ελληνίδας προσπάθησε να «μπλοκάρει» την προβολή σήριαλ στην Αυστραλία

Δολοφόνος Ελληνίδας προσπάθησε να «μπλοκάρει» την προβολή σήριαλ στην Αυστραλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κατά συρροή δολοφόνος Πίτερ Ντούπας που το 1997 είχε κατακρεουργήσει την 25χρονη Ελληνίδα Μελίνα Χαλβατζή στην Αυστραλία απέτυχε να εμποδίσει την προβολλή τηλεοπτικής σειράς που είχε βασιστεί στην εν λόγω υπόθεση. Ο λόγος που επιχείρησε να μπλοκάρει την μετάδοση; «Με θίγει», υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον κατά συρροή δολοφόνο, αν προβαλλόταν δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Killing Time», τα όποια βασίζονται έως ένα βαθμό στον ίδιο και δείχνουν αναπαράσταση της δολοφονίας της Μερσίνας, θα πληγόταν η όποια επανεκδίκαση της υπόθεσής του.

Ο Πίτερ Ντούπας έχει καταδικαστεί τρεις φορές σε ισόβια για το θάνατο τριών γυναικών. Τελευταίο θύμα του ήταν η 25χρονη Μερσίνα Χαλβατζή το 1997. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, έχει καταθέσει έφεση καθώς υποστηρίζει ότι για τον συγκεκριμένο φόνο είναι αθώος.

Η 25χρονη Μερσίνα είχε επισκεφθεί τον τάφο της γιαγιάς της το 1997 στο νεκροταφείο όταν δέχθηκε την επίθεση του Ντούπας που την κατακρεούργησε.

Ο 57χρονος Ντούπας, που έχει μακρύ ιστορικό βίας και εγκλήματος που ξεκινά από το 1972, είναι ύποπτος και για τις δολοφονίες άλλων γυναικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ