Μέρκελ: Για τη σχέση μου με τον Ολάντ τρέφω τη μέγιστη εκτίμηση - iefimerida.gr

Μέρκελ: Για τη σχέση μου με τον Ολάντ τρέφω τη μέγιστη εκτίμηση

Μέρκελ: Για την σχέση μου με τον Ολάντ τρέφω την μέγιστη εκτίμηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μεγάλη εκτίμηση την οποία και τρέφει για την σχέση που έχει με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, έκανε λόγο η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

«Εκτιμώ τα μέγιστα αυτή τη σχέση, διότι η καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος πρόκειται να συνεργάζονται συνεχώς», διαβεβαίωσε η Μέρκελ.

Όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, «είμαστε όλοι μας άνθρωποι τόσο διαφορετικοί, ήταν ορατό όταν με είδατε, εμένα, με τον τέως Γάλλο πρόεδρο και είναι εξίσου ορατό όταν με βλέπετε με τον τωρινό Γάλλο πρόεδρο», είπε.

«Παρ' όλα ταύτα, πάντοτε βρίσκουμε έναν τρόπο να συνεργαζόμαστε», υπογράμμισε. Και στην παρούσα σύνοδο «όπως διαπιστώσατε βρήκαμε ακόμη και μία λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα (την εποπτεία των τραπεζών). Και αυτό μετράει», δήλωσε.

Μετά τις μακροσκελείς διαπραγματεύσεις που συνεχίστηκαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες και ο Ολάντ από την πλευρά του είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για «την τέλεια συμφωνία με τους Γερμανούς φίλους μας».

«Βρήκα, αμέσως με το που συνάντησα την Μέρκελ, πως διαπνεόταν από μία πολύ συγκεκριμένη διάθεση, όπως είναι πάντοτε, δηλαδή να προχωρά σταδιακά, να μην προσπερνά» και έτσι «τα βρήκαμε εύκολα», σχολίασε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ