Καρλ Λάγκερφελντ για Ολάντ: «Αυτός ο ηλίθιος Πρόεδρος θα καταστρέψει τη Γαλλία» - iefimerida.gr

Καρλ Λάγκερφελντ για Ολάντ: «Αυτός ο ηλίθιος Πρόεδρος θα καταστρέψει τη Γαλλία»

Καρλ Λάγκερφελντ για Ολάντ: «Αυτός ο ηλίθιος Πρόεδρος θα καταστρέψει τη Γαλλία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ δεν μασάει τα λόγια του. Αποκάλεσε τον Φρανσουά Ολάντ «ηλίθιο που μισεί τους πλούσιους» και προέβλεψε ότι με την πολιτική του θα καταστρέψει τη Γαλλία.

Σε σημερινή συνέντευξή του στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire ο διάσημος σχεδιαστής κρίνει αυστηρά την πολιτική του Φρανσουά Ολάντ και δηλώνει ότι με την υπερφορολόγηση που σχεδιάζει να επιβάλλει στα υψηλά εισοδήματα θα διώξει όλους τους επενδυτές από τη Γαλλία.

«Αυτός ο ηλίθιος θα αποδειχθεί εξίσου καταστροφικός με τον Θαπατέρο. Ο Ολάντ μισεί τους πλούσιους ανθρώπους. Είναι καταστροφικό. Θέλει να τους τιμωρήσει και προφανώς όλοι θα φύγουν από τη Γαλλία, κανείς δεν θα επενδύει πλέον» δηλώνει και προσθέτει :

«Εκτός από τη μόδα, τα κοσμήματα, τα αρώματα και το κρασί η Γαλλία δεν είναι ανταγωνιστική. Τα υπόλοιπα γαλλικά προϊόντα δεν πουλάνε. Ποιος αγοράζει γαλλικά αυτοκίνητα ; Εγώ πάντως όχι» αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ