Η Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με το Σαμαρά και το – άδοξο – τέλος της - iefimerida.gr

Η Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με το Σαμαρά και το – άδοξο – τέλος της

Η Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της με το Σαμαρά και το – άδοξο – τέλος της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν χτες η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και το πώς αυτή έληξε άδοξα.

Αναφερόμενη στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση, η Κατερίνα είπε: «Το καλοκαίρι είχα τρομάξει. Ίσως να φταίω κιόλας, αλλά δεν περίμενα πως θα γίνει τόσο μεγάλο», ενώ πρόσθεσε ότι ίσως μετάνιωσε που στην αρχή ακόμα της σχέσης πήγε διακοπές με τον ποδοσφαιριστή στη Μύκονο, όπου ήταν σίγουρο ότι θα τους εντόπιζε ο φωτογραφικός φακός.

Παράλληλα, όταν η Ελένη τη ρώτησε αν η δημοσιότητα επηρέασε τη σχέση, εκείνη απάντησε: «Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και τον σέβομαι και πάρα πολύ. Δεν είπα πως χάλασε η σχέση για τη δημοσιότητα, αλλά σίγουρα όταν συμβαίνει όλο αυτό μπορεί να φοβίσει έναν αθλητή -έναν αθλητή τόσο σοβαρό, όπως αυτός. Εδώ τρόμαξε εμένα...».

Αναφορικά με τη σημερινή της σχέση με τον ποδοσφαιριστή παραδέχτηκε ότι δεν μιλάνε πλέον, ενώ προτίμησε να μην απαντήσει στην Ελένη Μενεγάκη όταν τη ρώτησε αν είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ