Άνεργος μετανάστης αυτοπυρπολήθηκε έξω από το προεδρικό μέγαρο της Ρώμης - iefimerida.gr

Άνεργος μετανάστης αυτοπυρπολήθηκε έξω από το προεδρικό μέγαρο της Ρώμης

Άνεργος μετανάστης αυτοπυρπολήθηκε έξω από το προεδρικό μέγαρο της Ρώμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία κίνηση απελπισίας προέβη ένας Ρουμάνος μετανάστης στην Ιταλία καθώς αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από το προεδρικό μέγαρο στην Ρώμη.

Πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών ο οποίος είναι και πατέρας έξι παιδιών και κατοικεί στο Πιεμόντε της βόρειας Ιταλίας. Αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο οικονομικής όσο και οικογενειακής φύσεως και όπως διέρρευσε πίσω από την πράξη του κρύβεται η αδυναμία του να προσφέρει ακόμη και τα απολύτως αναγκαία στην οικογένειά του διότι είναι άνεργος εδώ και πολύ καιρό, όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η εφημερίδα La Repubblica.

Ο 55χρονος έριξε αλκοόλ πάνω του και άναψε έναν αναπτήρα με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες. Οι κινήσεις του ήταν τόσο γρήγορες που οι άνδρες της αστυνομίας δεν κατόρθωσαν να τον εμποδίσουν.

Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Sant'Eugenio της Ρώμης. Έχει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και ήταν αναίσθητος κατά τη διακομιδή. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής διαθέσιμες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

«Είδαμε έναν άνδρα στο έδαφος και τον ακούσαμε να κλαίει» δήλωσαν δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ