Μέρκελ: Θέλω την Ελλάδα, αλλά χωρίς διαφθορά, με μέτρα και μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Μέρκελ: Θέλω την Ελλάδα, αλλά χωρίς διαφθορά, με μέτρα και μεταρρυθμίσεις

Μέρκελ: Θέλω την Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία της να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη εξέφρασε για μια ακόμη φορά σήμερα το πρωί η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ μιλώντας στο Κοινοβούλιο της χώρας της, λίγο πριν τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.

Η κυρία Μέρκελ τόνισε φυσικά ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τηρηθούν οι όροι του Μνημονίου και βασικό προαπαιτούμενο η θετική έκθεση της Τρόικα, την οποία -όπως τόνισε- δεν θέλει να προκαταλάβει.

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, η κυρία Μέρκελ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ημίωρης ομιλίας της πολλές φορές στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι έχει διαπιστώσει ειλικρινή διάθεση προόδου από την Ελληνική πλευρά και ότι κατανοεί την οργή που υπάρχει στον Ελληνικό λαό.

Επισήμαινε όμως ότι για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν την ευθύνη φέρει η ίδια χώρα, η οποία και καλείται να τα διορθώσει.

Τονίζοντας ότι το μείζον πρόβλημα της Ελλάδας είναι η διαφθορά, σημείωσε επίσης ότι ορισμένες φορές οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις κινούνται με ρυθμό χελώνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ