Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kριός

Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για εξοπλισμό ή ανακαίνιση του χώρου δουλειά σας. Επαγγελματικά θα αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Οι αστρολογικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την εποχή φαίνεται ότι θα βάλουν σε δοκιμασία αρκετούς από εσάς.

Δίδυμοι

Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Καρκίνος

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετώπισετε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Λέων

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Παρθένος

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε έξοδα και σπατάλες και προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, για να έχετε όταν τα χρειαστείτε.

Ζυγός

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φανείτε διαλλακτικοί προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να βελτιωθεί. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί η ατμόσφαιρα προβλέπεται τεταμένη με διάθεση για καβγά τόσο από εσάς όσο και από το ταίρι σας.

Ιχθείς

Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπερ-αρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ