H Xάλι Μπέρι φεύγει για πάντα από την Αμερική - iefimerida.gr

H Xάλι Μπέρι φεύγει για πάντα από την Αμερική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι μαζί με την κόρη της αποκάλυψε η Χάλι Μπέρι σε συνέντευξή της στο Αμερικάνικο In Style. Και όχι, δεν έχει σχέση το γεγονός ότι μόλις έμαθε ότι είναι μακρινή συγγενής της Σάρα Πάλιν.

«Αυτό που με γοητεύει στο Παρίσι είναι ότι εκεί θα μπορέσουμε να έχουμε και πάλι ιδιωτική ζωή και ηρεμία. Κάτι που θα είναι πιο ασφαλές για την Νάλια. Εδώ μας ακολουθούν συνεχώς και αυτό την έχει κάνει να αισθάνεται ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Φυσικά και είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά θέλω να καταλάβει ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι αυτή που είναι και όχι επειδή έτυχε να γεννηθεί μέσα σε αυτό το μπλέντερ της δημοσιότητας». Αυτό δήλωσε η 46χρονη σταρ στην συνέντευξή της στο περιοδικό In Style.

Προσθέτοντας πως πρόκειται για μια απόφαση που έχει πάρει εδώ και καιρό και ότι το μόνο που περιμένει είναι να λήξει η δικαστική μάχη για την κηδεμονία της κόρης της συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ