Πίσω στα κελιά τους επέστρεψαν οι δραπέτες από αστυνομικό τμήμα Κολωνού - iefimerida.gr

Πίσω στα κελιά τους επέστρεψαν οι δραπέτες από αστυνομικό τμήμα Κολωνού

Πίσω στα κελιά τους επέστρεψαν οι δραπέτες από αστυνομικό τμήμα Κολωνού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να σχεδίασαν και να έκαναν μία εντυπωσιακή απόδραση από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κολωνού, στις 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μετά από περίπου τρεις εβδομάδες οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν δύο άτομα στα Καμίνια, ενώ οι άλλοι τέσσερις είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για έναν Αλβανό, έναν Μαροκινό και τέσσερις Αλγερινούς. Υπενθυμίζεται πως λίμαραν τα κάγκελα από το παράθυρο του κρατητηρίου και απέδρασαν, ενώ σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός των κρατητηρίων του αστυνομικού τμήματος.

Στο κελί όμως επέστρεψε και ο 21χρονος τσιγγάνος που δραπέτευσε χτες το μεσημέρι από το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ