Στουρνάρας σε Βρούτση: Μη φοβάσαι τη διαπραγμάτευση, η Τρόικα ξεκινάει πάντα με περισσότερα - iefimerida.gr

Στουρνάρας σε Βρούτση: Μη φοβάσαι τη διαπραγμάτευση, η Τρόικα ξεκινάει πάντα με περισσότερα

Στουρνάρας σε Βρούτση: Κάνε διαπραγμάτευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμβουλή που έδωσε στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Βγαίνοντας από την επιτροπή της Βουλής για τον Προϋπολογισμό όπου νωρίτερα είχε εκπέμψει SOS για την πορεία της χώρας, συνδέοντάς την άρρηκτα με τα μέτρα και τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, ο κ. Στουρνάρας σημείωσε:

«Είπα στον Γιάννη (Βρούτση) να μην φοβηθεί τη διαπραγμάτευση. Να το παλέψει, γιατί η Τρόικα πάντα βάζει στο τραπέζι όσα περισσότερα μπορεί για να κερδίσει το maximum. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε συνήθως να κερδίσουμε μερικά σημεία.»

Στην συνέχεια ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση θα κλείσει σύντομα και ότι όλα θα πάνε καλά. Υποστήριξε δε ότι σίγουρα στο προγραμματισμένο από τώρα έκτακτο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου, αλλά ίσως και νωρίτερα θα δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ