Η πρώτη λέσχη μόνο για γυναίκες στην Βρετανία είναι γεγονός - iefimerida.gr

Η πρώτη λέσχη μόνο για γυναίκες στην Βρετανία είναι γεγονός

Η πρώτη λέσχη για γυναίκες στην Βρετανία είναι γεγονός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μήνες έμειναν μέχρι την υλοποίηση του «πολυαναμενόμενου» αμιγώς γυναικείου κλαμπ στην Αγγλία όπου όσες γυναίκες θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να πληρώνουν συνδρομή.
Πρόκειται για μία ιδέα η οποία σχεδιάζεται εδώ και δύο χρόνια και σύμφωνα με τις ιδιοκτήτριες, είναι «ένα αποκλειστικό, εκλεπτυσμένο, ιδιωτικό κλαμπ, για τις γυναίκες που θέλουν το καλύτερο».

Όσες γυναίκες συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν για σημαντικά θέματα της ζωής τους, όπως η ενηλικίωση, η γονιμότητα, η εγκυμοσύνη, η ανατροφή των παιδιών, η εμμηνόπαυση και η γήρανση.

Η συνδρομή θα ανέρχεται στα 5.500 δολάρια τον χρόνο, ενώ στις εγκαταστάσεις θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων, σπα, γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς, εστιατόριο, μπαρ και βιβλιοθήκη.

«Από τη στιγμή που το ανακοινώσαμε είχαμε ενδιαφέρον από τη Σιγκαπούρη, Βιέννη, το Χονγκ Κονγκ και τη Νέα Υόρκη. Ήδη έχουν ενταχθεί γυναίκες από 21 εως και 67 χρόνων», δηλώνει η εκπρόσωπος του Grace Belgravia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ