Απαγόρευση video game λόγω παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Απαγόρευση video game λόγω παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε κανέναν φίλο, λάτρη των Dead or Alive και μόνιμο κάτοικο Σουηδίας, Νορβηγίας ή Δανίας, κάντε μια καλή πράξη και στείλτε του το επερχόμενο Dead or Alive: Dimensions, απλά με… προσοχή! Ο τίτλος της Tecmo Koei, βλέπετε, δεν θα κυκλοφορήσει στις προαναφερθείσες χώρες αφού παραβιάζει τον σουηδικό νόμο περί παιδικής πορνογραφίας! Η πολύ γνωσή σειρά combat games, έχει θέσει ορόσημό της τα σέξι κορίτσια με τις θανάσιμες τεχνικές μάχης. Είναι ωστόσο, η πρώτη φορά που θίγεται το ζήτημα της ηλικίας των ηρωΐδων.Τη μη διάθεση του παιχνιδιού αποφάσισαν πάντως από κοινού η Nintendo με τη Bergsala (διανομέας) φοβούμενες πιθανές κυρώσεις όμοιες με αυτές που αντιμετώπισε ο μεταφραστής manga, Simon Lundstrom, πέρυσι!

Αν αναρωτιέστε τώρα πού κολλάει το Dead or Alive: Dimensions με όλα αυτά, να σας πληροφορήσουμε πως οι παίκτριες του παιχνιδιού Ayane,Kasumi και Kokoro έχουν θεωρητικά ηλικία 16 και 17 χρονών.

Πηγή: Byteme.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ