Απομιμήσεις του iPad κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά - iefimerida.gr

Απομιμήσεις του iPad κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

Απομιμήσεις του iPad κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καταναλωτικό κοινό στην χώρα μας ενημερώνει η εταιρεία iSquare, επίσημος διανομέας της Apple (πλην του iPhone) στην Ελλάδα και την Κύπρο, πως κυκλοφορούν απομιμήσεις των προϊόντων iPad.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εταιρεία εφιστά την προσοχή των καταναλωτών επισημαίνοντας πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προχωρήσουν στην αγορά ενός προϊόντος με πολλές ομοιότητες με το αυθεντικό.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται πως εμπεριέχονται σε συσκευασίες παρόμοιες με τις συσκευασίες των αυθεντικών προϊόντων ενώ διατίθενται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σύμφωνα με την εταιρία, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα πρόκειται για απομιμήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία.

Η διάθεση των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από την iSquare γίνεται μέσα από ένα δίκτυο μεταπωλητών, εξουσιοδοτημένων από ελληνική εταιρία διανομής, καθώς και από την Apple.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ