To KKE ψάχνει λεφτά για να μην κλείσει ο Ριζοσπάστης και ο σταθμός «902» - iefimerida.gr

To KKE ψάχνει λεφτά για να μην κλείσει ο Ριζοσπάστης και ο σταθμός «902»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση για οικονομική στήριξη ώστε να διασωθούν η εφημερίδα Ριζοσπάστης και ο τηλεοπτικός- ραδιοφωνικός σταθμός 902 FM απευθύνει μέσω ανακοίνωσής του το ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «το KKE απευθύνεται ιδιαίτερα στην εργατική τάξη από την οποία προέρχεται και με συνέπεια και αυτοθυσία υπηρετεί περισσότερο από 90 χρόνια τα συμφέροντά της. Καλεί κάθε εργάτη και εργάτρια, που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον, να ενισχύσει το ΚΚΕ, ώστε να γίνει πιο δυνατή η φωνή του αγώνα, η φωνή του εργατικού και λαϊκού κινήματος, η πάλη για τη λαϊκή νίκη».

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΚΕ ξεκινά δίμηνη οικονομική εξόρμηση με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα για την διατήρηση –πανελλαδικά- των γραφείων καθώς επίσης και για τη διατήρηση του ραδιοφωνικού σταθμό 902, την καθημερινή απρόσκοπτη έκδοση του Ριζοσπάστη, της ΚΟΜΕΠ, των φυλλαδίων του, της Σύγχρονης Εποχής για να εκδίδει βιβλία, τη στήριξη του Σπιτιού του αγωνιστή που φιλοξενεί ηλικιωμένους αγωνιστές που ζουν μόνοι τους και απαραίτητα τους μισθούς εργαζομένων σε δραστηριότητες του Κόμματος, όπως σε τομείς μέσων ενημέρωσης και εκτυπώσεων».

Τέλος το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει ότι η βασική πηγή των οικονομικών πόρων του είναι οι ενισχύσεις των εργαζομένων, οι συνδρομές των μελών του, οι μισθοί των βουλευτών και ευρωβουλευτών του καθώς και τα έσοδα από τα δημόσια αξιώματα που έχουν τα στελέχη και τα μέλη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ