Αυτή είναι η ραδιούργα Ρωσίδα τραγουδίστρια που παγίδευσε τον Βίνι Τζόουνς [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ραδιούργα Ρωσίδα τραγουδίστρια που παγίδευσε τον Βίνι Τζόουνς [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργανωμένο σχέδιο φαίνεται να ήταν το βίντεο που δημοσιεύτηκε σε ρώσικο σάιτ και δείχνει τον 47χρονο Βίνι Τζόουνς να φιλάει την 37χρονη Λάμα Σαφόνοβα (η οποία λέει ότι είναι 26) στην μέση του δρόμου στην Μόσχα. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και βλάκας. Το θέμα είναι αν αυτό αρκεί για να γλιτώσει το διαζύγιο.

«Αν περιμένετε από μένα να προδώσω ή να πληγώσω τον αγαπημένο μου, αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν έχω ανάγκη να μετατρέψω την σχέση μας σε δημόσιο θέαμα». Αυτό δήλωσε η σέξι Λάμα σε ρωσική εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι διατηρεί δεσμό με τον Τζόουνς εδώ και ένα χρόνο. Όσο δηλαδή διαρκούν τα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ Toughest Russia που είναι και η αιτία που ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μένει μόνιμα στην Μόσχα.

Η εδώ και 18 χρόνια σύζυγος του Βίνι (και μητέρα των δυο παιδιών του) δηλώνει προφανώς έξαλλη με την κατάσταση. Κυρίως επειδή δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπήρξε τόσο ηλίθιος.

Από την άλλη ο Τζόουνς επιμένει ότι πρόκειται για σκευωρία. Ότι δηλαδή «Μου την σύστησε ο διερμηνέας μου, παρουσιάζοντάς την ως την κοπέλα του. Μιλήσαμε για 15 λεπτά και μετά πήραμε το ίδιο ταξί επειδή μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Εκείνη κανόνισε να με βιντεοσκοπήσουν».

Αυτή είναι η ραδιούργα Ρωσίδα τραγουδίστρια που παγίδευσε τον Βίνι Τζόουνς [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Η ουσία είναι ότι ο Βίνυ έσκυψε και την φίλησε. Και τώρα αναγκάζεται να υποστεί τον δημόσιο εξευτελισμό του να βλέπει την Λάμα να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί «Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τώρα την προσωπική μου ζωή» και «Ο Βίνι μου πρότεινε να παίξω σε μια ταινία που ετοιμάζει μαζί με τον Μίκυ Ρούρκ. Δεν του έχω απαντήσει ακόμη ναι γιατί τα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά».

Κατά τα άλλα η Λάμα φιλοδοξεί να γίνει ποπ σταρ, ενώ είναι γνωστή από την συμμετοχή της σε ένα ριάλιτι με τίτλο «Έλα να παντρευτούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ