Η 6 1/2 μηνών έγκυος Σακίρα χορεύει πάνω στην σκηνή [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η 6 1/2 μηνών έγκυος Σακίρα χορεύει πάνω στην σκηνή [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φουσκωμένη κοιλιά της δεν εμπόδισε την 35χρονη Σακίρα να ανέβει στην σκηνή του σταδίου Τόφικ Μπαχράμοφ στο Μπακού και να τραγουδήσει και να χορέψει στο ημίχρονο του τελικού για το Μουντιάλ γυναικών κάτω των 17 ετών.

«Σε λίγα λεπτά θα είναι η πρώτη φορά που το μωρό μου θα εμφανιστεί πάνω στην σκηνή. Και μάλιστα σε ένα ποδοσφαιρικό event». Αυτό τουίταρε με περηφάνια η 35χρονη Κολομβιανή σουπερσταρ πριν πάρει την απόφαση να ανέβει στην σκηνή του σταδίου και να τραγουδήσει το Waka Waka, επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Η 6 1/2 μηνών έγκυος Σακίρα χορεύει πάνω στην σκηνή [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι περίφημοι γοφοί της έκαναν αυτό που περίμενε το κοινό να κάνουν, δηλαδή να κουνηθούν τρελά στους ήχους της μουσικής. Και ουσιαστικά η μόνη διαφορά με οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση της Σακίρας είναι ότι δεν έκανε καμία από τις κινήσεις χορού της κοιλιάς στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

Η 6 1/2 μηνών έγκυος Σακίρα χορεύει πάνω στην σκηνή [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ