Ρατσιστική επίθεση στο κέντρο – «Ελεγαν στα σκυλιά να με δαγκώσουν και με χτυπούσαν με αλυσίδες» - iefimerida.gr

Ρατσιστική επίθεση στο κέντρο – «Ελεγαν στα σκυλιά να με δαγκώσουν και με χτυπούσαν με αλυσίδες»

Ρατσιστική επίθεση στο κέντρο – «Ελεγαν στα σκυλιά να με δαγκώσουν και με χτυπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ρατσιστικής βίας στο κέντρο της Αθήνας. Θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας 21χρονος Ελληνοαιγύπτιος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με τους δράστες να τον χτυπούν με αλυσίδες στο κεφάλι. Μάλιστα τα χτυπήματα ήταν τέτοια που ο άτυχος νεαρός υπέστη μερική τύφλωση στο αριστερό του μάτι.

Ολα ξεκίνησαν στις 21:30 στην πλατεία Αττικής όταν το θύμα κατέβηκε από το τρόλεϊ στις 21:30 στη στάση απέναντι από την πλατεία Αττικής. Εκει βρίσκονταν 3-4 μαυροντυμένοι άντρες, με σκυλιά, οι οποίοι μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν.

Ο 21χρονος φώναζε ότι είναι Έλληνας, αλλά η ομάδα των ακροδεξιών τον χτύπησε ανελέητα με αλυσίδες στο κεφάλι επί περίπου πέντε λεπτά.

«Φορούσαν μαύρα, ήταν 3-4 άτομα –όλοι άντρες. Είχαν μαζί τους 2-3 σκυλιά, τα οποία προέτρεπαν να με δαγκώσουν. Κατάλαβα ότι ήταν Έλληνες επειδή με έβριζαν, με έλεγαν “παλιομ*λ*κ*”. Άρχισα να τους λέω ότι κι εγώ ήμουν Έλληνας αλλά δεν με άφηναν. “Έλληνας, ε;” απαντούσαν και συνέχισαν να με χτυπούν με τις αλυσίδες».

Η καταγγελία για την επίθεση καταγράφεται στην ιστοσελίδα της εκστρατείας «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ