Στον ανακριτή ο 27χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα τη σύζυγό του στην Κρήτη - iefimerida.gr

Στον ανακριτή ο 27χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα τη σύζυγό του στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ανακριτή Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε σήμερα ο 27χρονος Χανιώτης που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 23χρονης συζύγου το απόγευμα της 4ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης Βασίλη Καπερνάρο, ο 27χρονος άσκησε το δικαίωμα της "σιγής" μέχρι να συγκεντρωθούν τα αποδεικτικά έγγραφα που ζητά η υπεράσπιση. Μέχρι να απολογηθεί, ο 27χρονος θα παραμείνει κρατούμενος.

Παράλληλα ο κ.Καπερνάρος τόνισε ότι ο πελάτης του δεν συνελήφθη αλλά παραδόθηκε μόνος του. "Ο πελάτης μου παρουσιάστηκε αυθορμήτως στην ασφάλεια Χανίων συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του," είπε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Το περιστατικό είχε συμβεί στην αυλή του πατρικού σπιτιού του 27χρονου, στα Λενταριανά Χανίων, όταν μετά από έντονη λογομαχία του ζευγαριού, ο 27χρονος πυροβόλησε μια φορά με την καραμπίνα την 23χρονη σύζυγό του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Την άτυχη γυναίκα, μετέφερε αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο Χανίων ο αδελφός του φερομένου ως δράστη, που ήταν παρών στο περιστατικό.

Η 23χρονη, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και κατάφερε να κρατηθεί ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ