Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 13  Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kριός

Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ερωτικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα με το ταίρι τους και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμένη στην δουλειά.

Ταύρος

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπερ-αρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Καρκίνος

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας.

Λέων

Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, επαφές, με συγγενείς ή φίλους θα γεμίσουν το πρόγραμμά σας. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Παρθένος

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στην μέση. Επίσης, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να γνωρίσετε ή να συμβουλευτείτε διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα αρχίσετε να αναπολείτε ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε.

Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

Σκορπιός

Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Τοξότης

Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στα επαγγελματικά σας τα άστρα προβλέπουν, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συμφωνίες που θα κάνετε. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

Αιγόκερως

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρολό στη δουλειά σας, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα.

Υδροχόος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Ιχθείς

Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα γύρω από τον τρόπο σκέψης και αντίληψης, πλέον στην ζωή σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ