Φοιτητές «έψαχναν» την Τρόικα στο Εσωτερικών – Πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ - iefimerida.gr

Φοιτητές «έψαχναν» την Τρόικα στο Εσωτερικών – Πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ

Φοιτητές «έψαχναν» την Τρόικα στο υπουργείο Εσωτερικών – Πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση επικράτησε στο Κέντρο όπου κατά την συγκέντρωση φοιτητών στα πέριξ του Συντάγματος, οι διαδηλωτές πέταξαν αυγά στους άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι είχαν κλείσει με κλούβες της Αστυνομίας τον δρόμο.

Η πορεία των φοιτητών ξεκίνησε στα Προπύλαια με κατεύθυνση προς το υπουργείο Οικονομικών λίγο μετά τις 15:00. Αρχικά έκλεισαν την οδό Πανεπιστημίου και στην συνέχεια έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών από το οποίο όμως έφυγαν αμέσως μόλις έμαθαν πως η Τρόικα βρισκόταν στο υπουργείο Εσωτερικών, οπότε και κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Η πορεία διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από φοιτητές όλων σχεδόν των σχολών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κακή κατάσταση στα Πανεπιστήμια. Η πορεία ολοκληρώθηκε και διαλύθηκε λίγο μετά τις 16:00 οπότε και οι δρόμοι άνοιξαν και πάλι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ