Ο Καμμένος έθεσε θέμα παραίτησης Στουρνάρα για την εκκένωση των μικρών νησιών - iefimerida.gr

Ο Καμμένος έθεσε θέμα παραίτησης Στουρνάρα για την εκκένωση των μικρών νησιών

Ο Καμμένος έθεσε θέμα παραίτησης Στουρνάρα για την εκκένωση των μικρών νησιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε μια φράση του υπουργού Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη για το θέμα της εκκένωσης νησιών που χθες προκάλεσε ένταση και διαψεύσεις από δύο υπουργούς

Ο υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στις βολές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου ότι καμιά προσωρινή πλειοψηφία δεν έχει δικαίωμα ούτε να την αδειάσει ούτε να την πουλήσει την Ελλάδα, δήλωσε ότι «η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπαλλήλου ούτε προσδιορίζει, ούτε εκφράζει την εθνική πολιτική» κάτι που εκφράζεται από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι «είτε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είπε ψέματα είτε εσείς. Επειδή όμως εγώ πιστεύω τα λεγόμενα του κ. Στυλιανίδη, θέτω θέμα παραίτησης του κ.Στουρνάρα».

Ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης απέδωσε σε παρεξήγηση την αντιπαράθεση και απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο υποστήριξε ότι «δεν έγινα κατανοητός» και ότι με την τοποθέτησή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν βοηθά την εθνική προσπάθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ