Τη Βοσνία αντιμετωπίζει η Εθνική για τα προκριματικά του Μουντιάλ - iefimerida.gr

Τη Βοσνία αντιμετωπίζει η Εθνική για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Τη Βοσνία αντιμετωπίζει η Εθνική για τα προκριματικά του Μουντιάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Βοσνία υποδέχεται στις 21:45 (MEGA) η Εθνική στο πιο δύσκολο παιχνίδι της έως τώρα στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ 2014.

Η Ελλάδα με νίκη εδραιώνεται στην πρώτη θέση του ομίλου της και θα κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν από τα δεξιά στα αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς και Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικοί χαφ θα παίξουν οι Κατσουράνης, Τζιόλης, έχοντας δεξιά τους τον Μανιάτη και αριστερά τον Φορτούνη. ΤΟ δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Γκέκας, Σαμαράς.

Η αναμέτρηση απέναντι στους Βόσνιους μπορεί να είναι ορόσημο για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος εφόσον αγωνιστεί θα φτάσει τις 121 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ξεπερνώντας το ρεκόρ συμμετοχών του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ