Ο Σίμος άρχισε να μιλάει τώρα σαν τον Παπανδρέου: «Η επανάσταση του αυτονόητου» είπε χθες - iefimerida.gr

Ο Σίμος άρχισε να μιλάει τώρα σαν τον Παπανδρέου: «Η επανάσταση του αυτονόητου» είπε χθες

Ο Σίμος άρχισε να μιλάει τώρα σαν τον Παπανδρέου: «Η επανάσταση του αυτονόητου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμάστε τον Γιώργο Παπανδρέου που ως Πρωθυπουργός μας είχε τσακίσει με την «επανάσταση του αυτονόητου;» Εννοούσε, ο πρώην Πρωθυπουργός, ότι είναι αυτονόητο να γίνονται περικοπές, απολύσεις, μειώσεις κλπ και ότι είναι «επαναστατικό» να το αντιληφθούμε επιτέλους οι Ελληνες. Ε, λοιπόν, το κόλλησε και ο Σίμος Κεδίκογλου !

«Βρισκόμαστε στη μέση μιας προσπάθειας, όπου το βάρος πέφτει στις διαρθρωτικές αλλαγές. Πρέπει να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου. Να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε ψηφίσει» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Βήμα FM.

Πρώτον, να θυμίσουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι η «επανάσταση» του Παπανδρέου απέτυχε παταγωδώς, οπότε πρέπει μάλλον να αποφεύγει λέξεις που φέρνουν γρουσουζιά.

Δεύτερον, αν με τον όρο «διαρθρωτικές αλλαγές» ο κ. Κεδίκογλου εννοεί απολύσεις, συγχωνεύσεις, μειώσεις δαπανών, «φέσια» του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα, υιοθέτηση με νόμο του κατώτατου μισθού, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων να του θυμίσουμε ότι η ΝΔ προεκλογικά τα είχε σαμποτάρει. Μετεκλογικά η ΝΔ μπορεί κάλλιστα να τα εφαρμόσει, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ