Στυλιανίδης: Δεν ζητήσαμε προσωπικά στοιχεία παιδιών αλλά στατιστική αποτύπωση - iefimerida.gr

Στυλιανίδης: Δεν ζητήσαμε προσωπικά στοιχεία παιδιών αλλά στατιστική αποτύπωση

Στυλιανίδης: Δεν ζητήσαμε προσωπικά στοιχεία παιδιών αλλά στατιστική αποτύπωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπική παρέμβαση έκανε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA προκειμένου να επισημάνει πως ζήτησε στατιστική αποτύπωση και όχι προσωπικά στοιχεία μαθητών στους παιδικούς σταθμούς και πως υποχρεούται από τον κανονισμό της Βουλής και από το Σύνταγμα να απαντήσει σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής όπως και κάθε άλλου κόμματος.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε πως όπως έχει ξαναπεί η ιθαγένεια δεν αποτελεί και δεν πρόκειται να αποτελεί κριτήριο επιλογής των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, ενώ συμπλήρωσε πως ζήτησε στατιστική αποτύπωση την οποία είναι υποχρεωμένη η ίδια η πολιτεία να γνωρίζει.

«Δεν δώσαμε προσωπικά δεδομένα», ξεκαθάρισε, ενώ συμπλήρωσε πως εάν η Χρυσή Αυγή θέλει να αποκομίσει από τέτοια περιστατικά μικροκομματικά οφέλη, δεν πρόκειται να το κάνει.

«Έχουμε απαντήσει στην Χρυσή Αυγή, θα δείτε τις αντιπαραθέσεις στην Βουλή, δεν δέχομαι από τον οποιονδήποτε να μιλά για το δημοκρατικό ήθος μου», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Στην συνέχεια υποστήριξε πως «η πολιτεία κρατά στατιστικά στοιχεία, αλλά η ιθαγένεια δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής», πως «οι περιφερειάρχες πρέπει να γνωρίζουν την στατιστική αποτύπωση» και πως «η χώρα αυτή δεν έκανε ποτέ τέτοιες διακρίσεις και ήταν πάντα δημοκρατική και φιλόξενη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ