Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank συζητούν αύριο τις λεπτομέρειες της συγχώνευσης - iefimerida.gr

Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank συζητούν αύριο τις λεπτομέρειες της συγχώνευσης

Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank συζητούν αύριο τις λεπτομέρειες της σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίσιμο γεύμα εργασίας για την πορεία του σχεδίου συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank θα έχουν αύριο το μεσημέρι οι διοικήσεις των δύο τραπεζών, στα κεντρικά γραφεία της δεύτερης,στο κτίριο Μποδοσάκη, στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Οι δύο αντιπροσωπείες με επικεφαλής τους κυρίους Γιώργο Ζανιά, Αλέξανδρο Τουρκολιά, Πέτρο Χριστοδούλου από την πλευρά της Εθνικής και Τίμο Χριστοδούλου, Νικόλαο Νανόπουλο και Νίκο Καραμούζη από την πλευρά της Eurobank αναμένεται να ασχοληθούν με:

  • Τον βασικό άξονα του σχεδίου συγχώνευσης
  • Τις εκτιμήσεις για τις συνέργειες
  • Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ενοποίησης

Χθες, εξάλλου, η διοίκηση της Εθνικής τόνισε ότι η τράπεζα θα διατηρήσει την παρουσία της στην Τουρκία,μέσω της συμμετοχής της στη Finansbank.

Επίσης, αναφέρθηκε ότι το νέο σχήμα θα κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά της Βουλγαρίας όπου αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελληνικές τράπεζες στο σύνολό τους απολαμβάνουν μερίδιο άνω του 40%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ