Άναψε το «πράσινο φως» για την κατασκευή Πολυκεντρικού Μουσείου Βεργίνας - iefimerida.gr

Άναψε το «πράσινο φως» για την κατασκευή Πολυκεντρικού Μουσείου Βεργίνας

Άναψε το «πράσινο φως» για την κατασκευή Πολυκεντρικού Μουσείου Βεργίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πράσινο φως για την κατασκευή του Πολυκεντρικού Μουσείου της Βεργίνας, άναψε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την έκδοση της θετικής γνωμοδότησης για τα τεύχη δημοπράτησης του έργου με προϋπολογισμό 24.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας, τονίζεται ότι το έργο αποτέλεσε όραμα πολλών δεκαετιών και πολλές φορές απασχόλησε την τοπική κοινωνία ως υπόσχεση διαφόρων διοικήσεων.

Το συγκεκριμένο έργο, πέραν της πολιτιστικής του σημασίας για την περιοχή και για όλη τη χώρα, αναμένεται ότι θα συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην αισθητή βελτίωση της αξίας που έχει η περιοχή στον χάρτη των τουριστικών προορισμών διεθνούς εμβέλειας.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του, το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών (Βεργίνας) θα ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του υπουργείου Πολιτισμού, εμβαδού 146.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μακεδονία μουσείο προϋπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ