Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τα στοιχεία του Ομπράντοβιτς» - iefimerida.gr

Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τα στοιχεία του Ομπράντοβιτς»

Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τα στοιχεία του Ομπράντοβιτς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι του θέλει να διατηρήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στον «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα:
«Είναι ένα παιχνίδι σε έναν όμιλο, στον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορεί κάποια παιχνίδια να είναι πιο δύσκολα αλλά αυτά θα σε φέρουν πιο γρήγορα σε μια καλύτερη κατάσταση. Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι εμείς δεν το έχουμε αυτό».

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Δεν θα έχει αλλαγές με το περσινό... Απλώς κάποιες ομάδες θα έχουν τέσσερις Αμερικανούς. Βέβαια με την κρίση και το φορολογικό σύστημα οι ομάδες έχουν αναγκαστεί να είναι πιο μαζεμένες».

Για την ταυτότητα του νέου Παναθηναϊκού:
«Θέλουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός. Το να παίζει έξυπνα, να ξέρει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό και όλα τα στοιχεία που είχε με τον Ομπράντοβιτς. Το pick 'n roll όλοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Βεβαίως και θα συνεχίσουμε σε αυτό καθώς και έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική σεζόν που αρχίζει:
«Έχουμε ένα νέο ρόστερ. Με πέντε παιδιά που έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν. Πάμε λοιπόν, παιχνίδι με παιχνίδι για να βελτιωθούμε. Είναι λογικό να αρχίζουμε με άλλους στόχους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι καλό να μην πιέσουμε τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να χτίσουν αυτοπεποίθηση κάτι που είναι αρκετά σημαντικό».

Για το ρόστερ:
«Έγινε μια προσπάθεια από όλους να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Νομίζω πως έχουν κλείσει οι μεταγραφές... Θα ανακοινωθεί ακόμη και ο Μιλοσεβιτς και τελειώσαμε».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ