Καραγκούνης: «Περήφανος για όσα έχω πετύχει με την Εθνική» - iefimerida.gr

Καραγκούνης: «Περήφανος για όσα έχω πετύχει με την Εθνική»

Καραγκούνης: «Περήφανος για όσα έχω πετύχει με την Εθνική»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είναι ο αριθμός που μετράει, αλλά όσα έχω πετύχει αυτά τα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραγκούνης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, για το ρεκόρ συμμετοχών (121) που ετοιμάζεται να κάνει με την Εθνική.

«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Έκανα το ντεμπούτο μου στην εθνική το 1999 σε ηλικία 22 ετών. Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε. Δεν είναι ο αριθμός συμμετοχών που έχει σημασία, αλλά αυτά που έχω πετύχει σε αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος», τόνισε αρχικώς ο 35χρονος μέσος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη:

«Από την ημέρα της κλήρωσης γνωρίζαμε ότι η Βοσνία θα ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλός μας. Το απέδειξε άλλωστε με το εξαιρετικό ξεκίνημά της στον όμιλο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και να έχουμε υψηλή απόδοση για να τους κερδίσουμε», ενώ για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της Φούλαμ, ο «Κάρα» τόνισε:

«Νιώθω καλά που επέστρεψα. Πέρασαν περίπου τέσσερις μήνες από την τελευταία μου συμμετοχή με την Ελλάδα. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, υπέγραψα σε μια καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου. Τώρα έχω αρχίσει να παίζω με τη Φούλαμ και επέστρεψα στην Εθνική. Ευτυχώς όλα δρομολογήθηκαν όπως έπρεπε».

Για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ που δεν αγωνίστηκε, ο Καραγκούνης τόνισε πως ήταν ασυνήθιστο να παρακολουθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από την τηλεόραση. «Ήταν τόσο παράξενο να βλέπω την Ελλάδα από την τηλεόραση. Ήταν κάτι το ασυνήθιστο για μένα. Σε όλα μου τα χρόνια στην εθνική, είχα απουσιάσει από αγώνες μόνο για λόγους τιμωρίας. Ευτυχώς η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Ήταν παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έξι σημαντικούς βαθμούς».

Τέλος, για το τι περιμένει στη συνέχεια, ο Καραγκούνης τόνισε: «Κοιτάζω το σήμερα και αποφεύγω να σκέφτομαι το αύριο, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Όσο νιώθω πως μπορώ να ανταπεξέρχομαι σε υψηλό επίπεδο, θα είμαι πάντα στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή».

Φωτογραφία: Uefa.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ