Μείον 10% η μετοχή της Apple - ανήσυχοι οι επενδυτές - iefimerida.gr

Μείον 10% η μετοχή της Apple - ανήσυχοι οι επενδυτές

Μείον 10% η μετοχή της Apple - ανήσυχοι οι επενδυτές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη πτώση της τάξης του 10% στην μετοχή της Apple έχει ανησυχήσει τους τακτικούς πελάτες της εταιρίας που ζητούν εναγωνίως εξηγήσεις και οι δεκάδες αναλυτές που παρακολουθούν τη μετοχή, την υπολογίζουν σε μια μέση των 780 δολαρίων, ενώ δέχονται καθημερινά τηλεφωνήματα από αγχωμένους επενδυτές της Apple

Οι επενδυτές ρευστοποιούν τα κέρδη και περιμένουν αν ο Τιμ Κούκ θα μπορέσει να εμφανίσει ένα νέο καινοτόμο γκάτζετ τύπου iPhone ή iPad για να ανεβάσει τις μετοχές της εταιρίας ξανά.

Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι οικονομικοί αναλυτές που θεωρούν αυτή την ξαφνική πτώση ως μία ευκαιρία για τους επενδυτές να αγοράσουν περισσότερες μετοχές της Apple, πριν εκείνες ανέβουν ξανά με τα νέα προϊόντα που σκοπεύει να βγάλει στην αγορά η εταιρία τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ