Ψάχνει ακόμη προπονητή η ΑΕΚ-Προβάδισμα ο Έβαλντ Λίνεν - iefimerida.gr

Ψάχνει ακόμη προπονητή η ΑΕΚ-Προβάδισμα ο Έβαλντ Λίνεν

Ψάχνει ακόμη προπονητή η ΑΕΚ-Προβάδισμα ο Έβαλντ Λίνεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα ημέρες μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία, η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση προπονητή μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Στην κορυφή της λίστας της Ενωσης, όπως αναφέρει η «SportDay» βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν. Με την πλευρά του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τρίτης από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», στην οποία του προτάθηκε συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, συν κάποια μπόνους.

Εκτός από τον Γερμανό τεχνικό, στον «Δικέφαλο» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών, με τον Αντρέα Δημητρέλο να έχει συνάντηση με τον Γιτζάκ Σουμ. Ο Ισραηλινός πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ στο προσκήνιο υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Μάκη Χαβου και του Γιάννη Αναστασίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ