Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αγαπητοί αδέσμευτοι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για εσάς. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα.

Ταύρος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες αυτό το διάστημα για όσους θέλετε να προωθήσετε τις υποθέσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο.

Καρκίνος

Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.

Παρθένος

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Οι αδέσμετοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα.

Σκορπιός

Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παγιδευτείτε σε υποσχέσεις και ωραία λόγια γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

Τοξότης

Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.

Αιγόκερως

Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου οι γνωριμίες που θα κάνετε δύσκολα θα σας ενθουσιάσουν. Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος

Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το κλίμα των ημερών είναι ερωτικό αρκεί να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ιχθείς

Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Ο οικονομικός τομέας υπόσχετε πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια το προηγούμενο διάστημα. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ