Παπούλιας σε Μέρκελ: «Οι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τις αντοχές τους» - iefimerida.gr

Παπούλιας σε Μέρκελ: «Οι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τις αντοχές τους»

Παπούλιας σε Μέρκελ: «Οι Έλληνες έχουν εξαντλήσει τις αντοχές τους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκάρδια υποδοχή επεφύλαξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θέλω να σας υποδεχθώ εγκάρδια» είπε ο κ. Παπούλιας στην κυρία Μέρκελ.

«Η επίσκεψή σας είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη μέσα σε μια στιγμή που ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές, σχεδόν έχει εξαντλήσει την αντοχή του και βέβαια πρέπει να σκεφτούμε μέτρα που θα δώσουν ελπίδα σε αυτόν τον λαό που υποφέρει και μιλάω ιδιαίτερα για αναπτυξιακά μέτρα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε την ανεργία των νέων, στην οποία είμαστε πρωταγωνιστές μπροστά από την Ισπανία και βέβαια και την ανεργία των γυναικών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Και για μένα είναι μεγάλη τιμή να επισκέπτομαι την Ελλάδα», δήλωσε με τη σειρά της η Άνγκελα Μέρκελ. «Γνωρίζω ότι οι στιγμές για την Ελλάδα είναι πολύ δύσκολες. Ήρθα εδώ υπό την ιδιότητά μου ως φίλη και εταίρος της Ελλάδας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε στην επίλυση των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ