Έρχεται το FunTab Pro, το νέο tablet για παιδιά από την Ematic [εικόνες] - iefimerida.gr

Έρχεται το FunTab Pro, το νέο tablet για παιδιά από την Ematic [εικόνες]

Έρχεται το FunTab Pro
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και αν η αγορά είναι σήμερα γεμάτη με tablets όπως το ChildPad Archos και το LeaPad LeapFrog 2, ο αγώνας για να δημιουργηθεί ένα tablet φιλικό προς τα παιδιά είναι ακόμα ανοιχτός.

Αφού έχει ήδη εισάγει στην αγορά το FunTab της για παιδιά, η Ematic δεν θεωρείται ακριβώς μια νέα εταιρεία στο έδαφος αυτό. Αυτή τη φορά όμως η εταιρεία προσπαθει να «χτίσει» πάνω στην προηγούμενη δημιουργία της, παρουσιάζοντας ένα ελαφρώς πιο ισχυρό "Pro" μοντέλο.

Μέσα στο 7-ιντσών, 800 x 480 FunTab Pro, γονείς και παιδιά θα βρουν ένα επεξεργαστή 1GHz, 1GB RAM, και 8GB μνήμη αποθήκευσης η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 32GB μέσω microSD .

Επιπλέον, η Ematic έδωσε έμφαση στα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Zoodles τονίζοντας ότι συμβάλλουν «στη δημιουργία μίας ασφαλούς και εκπαιδευτικής εμπειρία, online μάθησης για τα παιδιά», ενώ περιλαμβάνει παιχνίδια και εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά όπως τα Skitch, School Assistant, Cut The Rope και φυσικά τα περιζήτητα Angry Birds.

Το Pro FunTab θα είναι διαθέσιμο στο WalMart και σε άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης για 150 δολάρια και η τιμή περιλαμβάνει και τις πολύχρωμες θήκες.

Έρχεται το FunTab Pro, το νέο tablet για παιδιά από την Ematic [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Έρχεται το FunTab Pro, το νέο tablet για παιδιά από την Ematic [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά tablet φιλικό εικόνες χρήση FunTab Pro Ematic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ