Πάγκαλος: Ο Guardian δημοσίευσε το άρθρο του Τσίπρα για να του κάνει πλάκα - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Ο Guardian δημοσίευσε το άρθρο του Τσίπρα για να του κάνει πλάκα

Πάγκαλος: Το guardian δημοσίευσε το άρθρο του Τσίπρα να κάνει πλάκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επιτέθηκε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το άρθρο του στη βρετανική εφημερίδα guardian.

Ο κ.Πάγκαλος έγραψε χαρακτηριστικά «Το guardian αν δημοσιεύει άρθρο του κ. Τσίπρα με αυτό το περιεχόμενο είναι για να του κάνουν πλάκα».

Στο άρθρο του ο κ.Τσίπρας γράφει μεταξύ άλλων «Ενώ η Άνγκελα Μέρκελ πρόκειται να επισκεφθεί, την Τρίτη, την Αθήνα, η Ελλάδα διανύει τον πέμπτο χρόνο ύφεσης της οικονομίας της. Για ποιο λόγο εμμένουν σε αυτό το καταστροφικό πολιτικό και οικονομικό μονοπάτι; Εμείς πιστεύουμε πως στόχος τους δεν είναι η επίλυση της κρίσης χρέους, αλλά η δημιουργία νέου ρυθμιστικού πλαισίου σε ολόκληρη την Ευρώπη, το οποίο θα βασίζεται στα φτηνά εργατικά χέρια, απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, χαμηλές δημόσιες δαπάνες και εξαίρεση του κεφαλαίου από την φορολογία».

Πάγκαλος: Ο Guardian δημοσίευσε το άρθρο του Τσίπρα για να του κάνει πλάκα | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ