«Ρολά κατεβάζει» και η Βουλή λόγω της επίσκεψης Μέρκελ - iefimerida.gr

«Ρολά κατεβάζει» και η Βουλή λόγω της επίσκεψης Μέρκελ

Κλειστή και η Βουλή την Τρίτη λόγω επίσκεψης Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, πέραν της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων και συναθροίσεων και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν περιμετρικά της διαδρομής που θα κινηθεί, θα επιφέρει και το κλείσιμο της Βουλής.

Οπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας, η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής το απόγευμα της Τρίτης, όπου είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το νομοσχέδιο «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2012» και άλλες διατάξεις», που ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αναβάλλεται.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ζήτησε την αναβολή της συζήτησης του εν λόγω νομοσχεδίου, είτε γιατί θα είναι όλη την ημέρα σε επιφυλακή για τον φόβο επεισοδίων, είτε γιατι δεν θέλει να είναι το απόγευμα της Τρίτης στην ευχέρεια της κριτικής της αντιπολίτευσης στην Βουλή σε περίπτωση που υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια. Πάντως άγνωστο παραμένει το αν θα γίνουν και οι κοινοβουλευτικές επιτροπές που έχουν προγραμματιστεί για το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ