Ανήλικη συμμορία διέπραξε δέκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ανήλικη συμμορία διέπραξε δέκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Ανήλικη συμμορία διέπραξε δέκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε ανήλικοι είχαν αναστατώσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες τη δυτική Θεσσαλονίκη, διαπράττοντας ένοπλες ληστείες σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής.

Τη συμμορία, αποτελούσαν πέντε νεαροί, δύο 15χρονοι, δύο 16χρονοι και ένας 18χρονος, οι οποίοι είχαν διαπράξει συνολικά 10 ένοπλες ληστείες σε περίπτερα, καφέ-μπαρ, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ, αλλά και σε βενζινάδικο, στις περιοχές της Σταυρούπολης, του Ευόσμου και της Πολίχνης με συνολική «λεία» 4.130 ευρώ.

Τέσσερις από τους ανήλικους -δύο 15χρονοι και δύο 16χρονοι, ανάμεσά τους κι ένα αλβανόπουλο- συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Σταυρούπολη, μετά από ληστεία σε περίπτερο της περιοχής., ενώ μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε η δράση τους και συνελήφθη και ο 18χρονος. Μαζί με τους νεαρούς επίδοξους ληστές συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ