Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε Κασιδιάρη: «Ο Διοικητής μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό» - iefimerida.gr

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε Κασιδιάρη: «Ο Διοικητής μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό»

Κωσταράκος σε Κασιδιάρη: «Ο Διοικητής μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση πέραση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος μετά από τα βέλη που εκτόξευσε εναντίον του από το βήμα της Βουλής ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κ.Κωσταράκος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Ο Διοικητής-από Ομαδάρχη μέχρι Αρχηγό-μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό. Υπερήφανοι γι αυτό και έτσι θα συνεχίσουμε», αναφερόμενος στην απόφασή του να κατέβει στον προαύλιο χώρο του Πενταγώνου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε δηλώσει «η χθεσινή εικόνα με τον κ.Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα».

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε Κασιδιάρη: «Ο Διοικητής μπαίνει πάντα μπροστά. Έτσι κάνουμε στον Ελληνικό Στρατό» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ