Μεσημεριανό γεύμα στο Μουσείο Ακρόπολης θα κάνει η Μέρκελ - iefimerida.gr

Μεσημεριανό γεύμα στο Μουσείο Ακρόπολης θα κάνει η Μέρκελ

Μεσημεριανό γεύμα στο Μουσείο Ακρόπολης θα κάνει η Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρούριο θα θυμίζει αύριο η Αθήνα για την 6ωρη επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ. «Τρελές» πληροφορίες φτάνουν στην κυβέρνηση για κινητοποιήσεις από αποκλεισμό αεροδρομίου και μπλόκα διαδηλωτών κατά μήκος της Αττικής Οδού ως μπλόκα στις αρτηρίες που οδηγούν στο κέντρο. Το πρόγραμμα της καγκελαρίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και διέρρευσε μόνο η πληροφορία ότι η κυρία Μέρκελ θα απολαύσει ένα γεύμα με τον Πρωθυπουργό στο Μουσείο Ακρόπολης.

Με το σταγονόμετρο γίνεται γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η κυρία Μέρκελ στην Αθήνα κι αυτό για ευνόητους λόγους αφού υπάρχει ανησυχία στην κυβέρνηση ότι ορισμένοι προετοιμάζονται να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Δεν λείπουν και τα σενάρια ότι υπάρχουν σχέδια και για «μπλόκα» σε ανύποπτα σημεία ώστε να γίνει ένα εντυπωσιακό χτύπημα εναντίον της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι η κυρία Μέρκελ θα συναντηθεί πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τις καθιερωμένες δηλώσεις από τις οποίες η κυβέρνηση προσδοκά πολλά. Σύμφωνα με τα Νέα η μόνη έξοδος της κυρίας Μέρκελ θα είναι το γεύμα στο Μουσείο Ακρόπολης, συνοδεία του Πρωθυπουργού, κυβερνητικών παραγόντων και υπουργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ