Η Μίλα Κούνις ψηφίστηκε πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μίλα Κούνις ψηφίστηκε πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 29χρονη Μίλα Κούνις είναι η πιο ποθητή γυναίκα της Γης σύμφωνα με το περιοδικό Esquire, για χάρη του οποίου έκανε την πιο «φωτιά» φωτογράφηση της καριέρας της.

«Το τι κάνω και το ποια είμαι είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Γιατί αυτό που συμβαίνει στο Χόλιγουντ είναι ένας ηθοποιός να επηρεάζεται από το τι θα πει για αυτόν ο χ κριτικός ή ο ψ ηθοποιός. Εγώ δεν μου επιτρέπω να μου συμβεί αυτό. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι».

Η Μίλα Κούνις ψηφίστηκε πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτό δηλώνει στο Esquire, και μάλιστα με περισσή αυτοπεποίθηση, η τωρινή σύντροφος του Άστον Κούτσερ η οποία δουλεύει χωρίς σταματημό από τότε που ήταν 15 ετών.

Εκεί όμως που εστιάζουν όλοι είναι στην φωτογράφηση που συνοδεύει την συνέντευξη, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μίλα δέχτηκε να είναι τοπλες. Ενώ υπάρχει και βίντεο που καταγράφει το backstage του τι συνέβη.

Θυμίζουμε ότι η Ριάνα ήρθε να πάρει την θέση της Ριάνα, που είχε κερδίσει τον συγκεκριμένο τίτλο για το 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ esquire Άστον Κούτσερ Μίλα Κούνις ριάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ