Η Εκκλησία σχεδιάζει να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό - iefimerida.gr

Η Εκκλησία σχεδιάζει να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό

Η Εκκλησία σχεδιάζει να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεργασία με το περιφερειακό κανάλι 4Ε που εκπέμπει στη Βόρεια Ελλάδα αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας τη Εκκλησίας της Ελλάδος προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική παρουσία.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεραρχίας, Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος με αυτόν τον τρόπο η Εκκλησία θα προβάλλει το έργο της αλλά και θα απαντάει στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Οι μητροπολίτες αποφάσισαν να συνεχίσουν να μελετούν τον τρόπο συνεργασίας με τον κανάλι και οριστική απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη Σύνοδο της Ιεραρχίας. Προς το παρόν πάντως η Εκκλησία θα συνεργάζεται με το 4Ε με ένα 3ωρο καθημερινό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι του σταθμού, ο οποίος ανήκει σε χριστιανική αδελφότητα, εξέφρασαν την επιθυμία ακόμη και να παραχωρήσουν το κανάλι στην Εκκλησία. Ωστόσο, η διαχείριση ενός ολόκληρου τηλεοπτικού σταθμού προβλημάτισε αρκετούς μητροπολίτες λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει και η Εκκλησία.

Οπως είπε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, «όλες οι μορφές συνεργασίας θα εξεταστούν. Ολα είναι ανοιχτά. Το αν θα μείνει το κανάλι στον φορέα που το έχει τώρα ή αν θα απορροφηθεί από την Εκκλησία. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεργαστούμε. Και επί του παρόντος μας δίνονται τρεις ώρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ