Η επίσης κακοποιημένη Όπρα θα στηρίξει τη Ριάνα αν γυρίσει στον Κρις Μπράουν - iefimerida.gr

Η επίσης κακοποιημένη Όπρα θα στηρίξει τη Ριάνα αν γυρίσει στον Κρις Μπράουν

Η Όπρα Γουίνφρει υποστηρίζει τη Ριάνα αν αποφασίσει να γυρίσει στον Κρις Μπράουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει με καλεσμένη την Ριάνα, η τραγουδίστρια άνοιξε κυριολεκτικά την καρδιά της και μίλησε για όλα, ακόμα και για το μελανό σημείο της καριέρας της, δηλαδή την θυελλώδη σχέση της με τον Κρις Μπράουν που κατέληξε στον πολυσυζητημένο ξυλοδαρμό της το 2009.

Η ίδια η Ριάνα υποστήριξε ότι ο Κρις Μπράουν ήταν ο έρωτας της ζωής της και για πάντα θα είναι και πως και ο ίδιος νιώθει έτσι για κείνη. Η συνέντευξη αυτή έγινε γνωστή λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσίευση του βιντεο του Κρις Μπράουν που εξηγεί γιατί χωρίζει την κοπέλα του και παραδέχεται ότι αγαπάει ακόμα την Ριάνα.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία στην τρυφερή προεφηβική ηλικία της είχε επίσης πέσει θύμα κακοποίησης από τον ξαδερφό της, το θείο της και έναν οικογενειακό φίλο, μέχρι να το σκάσει από το σπιτι στα 13 της και να γίνει αυτό που είναι σήμερα, υποστήριξε ότι αν η 24χρονη τραγουδίστρια του «We Found Love» επιλέξει να γυρίσει στον αγαπημένο της και είναι σε θέση να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει να ξεπεράσουν μαζί το πρόβλημά του, τότε δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την κατακρίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ