Ο Κρις Μπράουν παραδέχεται δημόσια ότι αγαπάει ακόμα τη Ριάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κρις Μπράουν παραδέχεται δημόσια ότι αγαπάει ακόμα τη Ριάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκληρό αγόρι της αμερικάνικης μουσικής σκηνής φαίνεται πως κρύβει και μία τρυφερή πλευρά, αφού σε σχετικό βίντεο, δηλώνει δημόσια ότι δεν του αρέσει να «παίζει» με τα συναισθήματα των κοριτσιών κι ότι χωρίζει με το μοντέλο Καρούς Τραν γιατί δε θεωρεί σωστό να την κοροϊδεύει αφού αγαπάει ακόμα την Ριάνα.

Στο βίντεο – εξομολόγηση ο Κρις Μπράουν αναφέρει ότι αγαπάει και τις δύο «γυναίκες της ζωής του» και ότι καταλαβαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εξηγεί ότι δεν είναι «player» (παίκτης) και ότι δεν αντέχει άλλο αυτήν την συναισθηματική πίεση, γι' αυτό αποφάσισε να μείνει μόνος του και να επικεντρωθεί στην καριέρα του.

«Αγαπώ την Καρούς πάρα πολύ, αλλά δεν θέλω να την βλέπω να πληγώνεται από την φιλία μου με την Ριάνα. Προτιμώ να είμαι μόνος μου, για να είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι» φαίνεται να λέει στο βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ