Κουβέλης: Δεν ακολουθώ τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσωπικές επιθέσεις - iefimerida.gr

Κουβέλης: Δεν ακολουθώ τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσωπικές επιθέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, , ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αναφέροντας οι επιθέσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση έχουν προσπωπικό χαρακτήρα.

«Εγώ δεν θα σταθώ στο ύφος και το ήθος που χαρακτηρίζουν αυτές τις επιθέσεις που αποδεικνύουν απλώς πόσο έχει απομακρυνθεί ένα κομμάτι αυτού του χώρου από τις πρακτικές της ανανεωτικής αριστεράς.

Θα παραμείνω αυστηρά σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι ενοχλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι η αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις η ΔΗΜΑΡ θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη, η ΔΗΜΑΡ άντεξε και οι προοπτικές και η πρόκληση ανασύνταξης ενός ευρύτερου χώρου – του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού - είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στα δυσβάσταχτα μέτρα, στάθηκε στην αναγκιότητά τους.

«Αλήθεια είναι απλή και την αντιλαμβάνονται οι πάντες, μαζί και εκείνοι που δικαιολογημένα δυσανασχετούν από τα μέτρα που είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε: Χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ